Подорож по Польщі з трирічкою: Гданськ

Отже 4 день нашої поїздки. Після сніданку поїхали у Гданськ. Малий вже скучив за дорогою і питав, коли далі поїдемо?

Незважаючи на ремонт дороги біля Мальборку за годину ми вже шукали місце для паркування у Гданську. В Гданську ми теж вже були у 2018 році але мені тоді не вдалося помочити ніжки у Балтійському морі (хоча це давня мрія), бо було досить прохолодно. Тож в цей раз я собі запланувала прогулку по берегу моря, навіть купальник с собою взяла. Спойлер: мрія залишилась мрією. Мабуть треба втретє туди їхати. Але все по порядку.

Першим ділом в Гданську ми покатали малого на каруселі. Знаєте така, двохповерхова, з рухаючимися кіньми та каретами? Малий спочатку плакав, бо боявся сідати на коня, потім плакав, бо не хотів виходити з каруселі. Життя бентежне у трирічки.

Махає “привіт”, а очі перелякані

Покатались на оглядовому колесі, подивились як піднімають та опускають міст (півгодини чекали, поки опуститься, щоб пройти по ньому), побродили по вулицях.

Оглядове колесо

Місто з висоти

Той самий міст

Дуже багато туристів, спека, місто активно розбудовують, тож довкола доволі шумно та запорошено. Пробіглись по центру міста

Фонтан Нептун

Базиліка Внебовзяття Пресвятої Діви Марії

Пообідали в рибному ресторані і поїхали в готель, бо малий вже куняв над тарілкою. Тож моя мрія поїхати на Балтійське море цього разу не здійснилась. Малий поспав в машині, а ввечері ми знову гуляли околицями замка поки не почалася гроза.

Фотка на шляху до автівки